University Circle

Phase II

Transforming a parking lot into an environmentally sustainable office building with space for the EPA community.

noun_Community_2291912.png

PHASE

COMMUNITY REVIEW

noun_map pin_439769.png

LOCATION

EAST PALO ALTO, CA

noun_building_1736906.png

OFFICE                                     COMMUNITY ROOM                      PUBLIC PLAZA      180,000 SF                                                                       

noun_Community_2291912.png
noun_bag_3266569.png

THE VISION

At University Circle, we're transforming an existing surface-level parking at the southeast end of the University Circle campus into an office building similar in size and architecture to the existing buildings, with additional underground parking. The new building will have the latest environment-friendly features, bicycle and pedestrian improvements within and around the site, and a community meeting room and outdoor plaza commemorating the history of the area - all available free to the East Palo Alto Community.

From Fortress to Friendly

Adding staircases to the site and improving the streetscape facing our neighborhood.

Community Space

The new building will offer a 3,000 sq. ft. community room, with restrooms, a kitchen, and an outdoor plaza.

Transportation

Widening Woodland and adding a left turn lane at University Avenue.

 
 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/11
 

DISCOVER WHAT'S HAPPENING

noun_FAQ_537175.png

Find out what your neighbors are saying.

noun_news_1537014.png

Subscribe to get updates about the project.